Grupp: Huvudforum

Vad händer?

0
Ogilla!
272
Gilla!
2017-02-14 00:18:01
Ladda ned

Varför ser man sånna här nyheter hela tiden?

Ska vi förbereda oss?

Vet de nått som inte vi vet?

http://www.dn.se/nyheter/varlden/tyskar-ska-bunkra-for-kris-och-krig/

Mvh Civ

0
Ogilla!
284
Gilla!
2017-02-14 00:22:09
Ladda ned

Text tv idag

Mvh Civ

0
Ogilla!
155
Gilla!
2017-02-14 01:48:42

Klart ett land ligger illa till när man demonterat hela försvaret, banden med usa kapats och alla pengar går till att importera fler människor.

Kan ju inte komma som en chock direkt? Alla andra länder har media och beredskapsplaner som fungerar, de har inte gjort om sina skyddsrum till förråd eller pingisrum som i sverige. Senaste besiktningen av dessa skyddsrum var typ 10 år sedan och bunkrarna är sålda och resten av lokalerna har migrationsverket köpt och köper rubbet.

Beredakapen är under all kritik och i kalla fakta har man pratat om detta, det tar många år att bygga upp det vi skrotat.

Det verkar vara en fördröjning mellan vad man borde göra tills det påbörjas med ca 5-10 år.,,

0
Ogilla!
335
Gilla!
2017-02-14 09:52:38

neocon-dårarna i Washington gör ju allt för att skapa konflikt så visst, varför inte.

Jag spyr på dessa kräk. Pardon my french.

De har snart utmanövrerat Trump/Bannon och då äntrar hela glada gänget in igen. De som gett sig fan på att skapa konflikt med Ryssland.

Det är ett maktspel med tunga insatser, nämligen deras finansiella herrars dominans över världen. Och de har aldrig ryggat för krig tidigare.

Ni som tror att ww2 handlade om annat än ekonomisk dominans kan gå och kamma er. De moraliska rökridåerna och skiten man proppat i folk post war är naturligtvis bara förevändningar.

Vad man måste förstå är att kriget var önskat av finanssyndikaten. Av ungefär samma anledningar man försöker kuva Ryssland nu.

Nazisternas ekonomiska politik var ett dödligt hot för deras maktdominans. De förra drog ur Tyskland från den internationella kreditmarknaden. Startade en ny valuta som inte var kopplad till guldet utan till landets produktion. De underordnade näringsliv/banker under staten. Det var oacceptabelt för internationella finansen att förlora sitt maktinflytande över ett så viktigt land som tyskland - kunde i förlängningen sopa undan hela deras ockersystem (implementerat genom att de tillskansat sig rätten att skapa pengar och låna ut till ränta). Då hade dom tur att Hitlers övertro att kunna säkra sin överlevnad genom militär seger ledde till deras efterlängtade konflikt.

Samma sak nu med Ryssland som vägrar underordna sig maktsystemet och som envisas med att försvara sin suveränitet. Gör "farliga" strategiska allianser i Asien. Fasar ut dollar-användandet etc... De måste kuvas och slukas av imperiet för att förhindra skapandet av ett Eurasiatiskt block som inte lyder Washington/Wall street/London. Putin är dock ingen som spelar utrikespolitiskt äventyrligt så de har svårt att sätta käftarna i halsen på honom och få honom att göra misstag (som med Hitler). Plus att vi lever i kärnvapenåldern numera.

Mänskligheten kommer inte komma nånvart så länge vi tillåter dessa vidriga makthungriga psykopater få hållas.

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
20
Gilla!
2017-02-14 10:41:45

Varför ville Obama administrationen spräcka sönder EU genom att skapa flyktingströmmar värre än WW2? Är det för att få bort Euron som konkurrerar med dollarn? Nu står Iran på tur.

Refugees welcome but dont hate us because our governent and people always are supporting USA. Ni måste lära er vårat språk och våra seder och vår kultur och dansa små grodorna på midsommar. Annars så blir vi arga här och då vinner "fel" partier valet i Sverige och övriga EU.

Jag förstår nu att många som kommer hit hatar oss och att de väljer brottets och hatets väg.

Titta på videon utan att förutsätta att allt är arrangerat med statister.

https://youtu.be/7Q3_e0s0NJo

https://youtu.be/nHgGKl2FVUc

https://youtu.be/mNTgL82D4Xo

Var Khadaffi egentligen så ond som vi alla fått höra från evig västpropaganda.

Jag ifrågasätter verkligen allt vi lärt oss genom åren om alla onda sk diktatorer.

De höll ihop sina länder Punkt.

Obama ville bomba bort Khadaffi för folkets skull. Se hur det blev.

Jag har talat med några Libyer som är mycket ledsna att ha tvingats lämna sitt land till Isis terrorgrupper och en regering som är en kasperdockor till USA. Landet befinner sig nu i fullständigt kaos

Khadaffi ville börja ta betalt för olja i guld. För detta skulle han bort.

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
315
Gilla!
2017-02-14 12:27:28

#4

Saken är väl den att det just inte var Obama-admin som vill skapa dessa strömmar utan just det som #3 talar om, "the deep state"...

Haleakala

1
Ogilla!
325
Gilla!
2017-02-14 13:29:04

de e darth sisuous

ta en karhu och lugna eder.

http://www.seasonalcharts.com/future_farmprodukte_wheat.html

2
Ogilla!
19
Gilla!
2017-02-16 13:45:09

Förbered er.

USA har aldrig för avsikt att starta krig för att rädda småfolk. De är bara intresserade av Olja och andra möjliga vinster för dem själva.

Nu planerar USA att sätta in marktrupper i Syrien. Man säger att man ska bekämpa IS. Sanningen är snarare att de vill bekämpa Assad och Ryssland. Ett misstag och det ger legitimitet att gå mot Ryssland och Krim. Världens medier matar västfolket med sked och Ryssland kommer alltid vara de onda i våra ögon. Det räcker med att se på inslag i Sverige så ser man hur de ofta översätter helt fel till Rysslands nackdel.

USA var den aggressiva parten i Ukrainakonflikten. De planterade kriget för att byta regering. Precis som i Libyen, Syrien, Irak, Vietnam, och många andra länder. http://www.globalresearch.ca/us-has-killed-more-than-20-million-people-in-37-victim-nations-since-world-war-ii/5492051

Ryssland såg sig tvungna att agera för att inte få amerikanska flottan på Krimhalvön. 95% av Krim röstade för att åter tillhöra Ryssland.

Putin uppfyllde folkets önskan att slippa dödas eller kastas ut från sina hem av en korrupt ukrainsk regering. Att inte göra detta skulle blivit ohållbart för Putin.

https://youtu.be/0Abof-2qMEk

Inlägget är redigerat av författaren.

1
Ogilla!
36
Gilla!
2017-02-16 18:08:24

Upplopp i 30 franska städer. MENA-flyktingar visar sin tacksamhet för att de togs emot av fransmännen.

http://www.express.co.uk/news/world/768257/Paris-riots-spread-to-Lille-Rouen-Nantes-violent-Theo-demonstrations

https://www.liveleak.com/view?i=ea1_1487019845

1
Ogilla!
12
Gilla!
2017-02-16 18:50:43

#8 Vi kan bara hoppas på tacksamhet.

ALLA som bytt land vet att det är ett helvete att anpassa sig och komma in i samhället lära sig språket, regler miljö väder, mat grannar, inse att man inte kan åka tillbaka för barnen rotar sig här osv osv....

USA Frankrike och Storbritannien.

Tacksamhet? För vad?

Många av Tyskarna var nog tacksamma för att slippa Hitler.

Syrierna tex är inte tacksamma att väst vill ha bort Assad.

https://youtu.be/w8DJJDCGQ9g

Frankrike är emot det Syriska folket. Frankrike är emot det Libyska folket. Irak är ett helvete delvis pga Frankrike osv osv.

Det är ju det som är så idiotiskt att man först slår sönder länder och sen öppnar för att ta emot de arga människorna man tvingat att fly och vars familjemedlemmar dött och vars liv man slagit i spillror. Majoriteten vill inte fly och majoriteten hatar att behöva starta om sina liv.

Det finns kanske tusentals flyktingar här som bara väntar på att få ge igen. Även om inte Sverige direkt bidrar till förödelsen så säger vi inte ifrån. Alla älskar Obama fredspristagaren som bombade i sju länder.

Sverige: Hoppsan största flyktingströmmen sedan ww2? Konstigt? var kom de ifrån? Nu måste vi öppna våra hjärtan. Oj kommer det fler. Jaha konstigt?

Vi kan bara hoppas att inte alltför många av MENA flyktingarna väljer att hämnas på oss när de går år efter år utan jobb riktig bostad och känner totalt utanförskap. Där har vi en riktigt stark grogrund till att bli radikaliserad. Det kan gå snabbt. Tyvärr så drar nog de mest arga flyktingarna hela väst över samma kam.

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
35
Gilla!
2017-02-16 19:12:28

Det spelar ingen roll var dessa människor befinner sig. De destruerar samhället var de än är. Så länge jag kan minnas har jag på TV sett reportage från arabvärlden med män som i hopar springer på gatorna, skriker, hötter med nävarna, kastar sten och skjuter i luften med gevär. De kan endast hållas i schack genom hård diktatur. När den störtas blir det kaos som i Irak, Libyen och Syrien. Ja det är USAs och västvärldens fel. Men upploppen är inte ett svar på det utan deras normala beteende i ett demoktatiskt samhälle som inte har beredskap eller instrument för att bemöta denna typ av primitivt beteende. Man ser på bilderna hur glad pöbeln är när den ställer till denna oreda.

Eftersom denna grupp växer sig större i antal för var dag, kommer blod i mängder att flyta på gatorna i hela Europa. Sverige sitter sämst till eftersom vi per capita tagit emot flest MENA-folk.

0
Ogilla!
206
Gilla!
2017-02-16 19:35:53

Prologen har vi här nu.

Poliser attackeras i bakhåll, brandbilar o ambulanser attackeras.

Man vill inte bli störda i sin kriminalitet. Dräggen måste avlägnas.

0
Ogilla!
13
Gilla!
2017-02-16 23:36:50

#10 Ja det kommer inte att sluta väl eftersom många av de som kommer inte vill bli Svenskar, och USA har Iran kvar att starta krig med av de sju länderna på 5 år.

Sverige vågade inte säga till USA/ EU att om de bestämde sig för att bomba Khadaffi för folkets skull som Obama hela tiden hävdade att de gjorde så fick de ta flyktingarna om folk behövde fly från landet.

Sverige sa inte heller något till USA om Syrien eller Irak.

Putin stängde gränsen. I Rysk tv sa han att -vi skapade inte detta!

Det gjorde väst.

Vi ska hjälpa folket på plats, men vi ska inte ta emot flyktingar. Det är för många farliga människor bland de stora flyktingskarorna.

Flygplatser stängdes och gränskontrollerna blev stenhårda. En flygresa till st petersburg (2014) som tidigare tog 1,5 timme från boarding till utgång tog helt plötsligt 5-10 timmar och inga direktflyg från Sverige.

Nu tänker många att flyktingskarorna just beror på Rysslands agerande. Då ska ni läsa Magda Gads krigsskildringar och blogg. Titta även på videor med Eva Bartlett

https://youtu.be/g1VNQGsiP8M

Vi har ingen stark ledare som höjer straffen till livstid för mordförsök på Polis. Vi har Stefan Löven som säger att Peter Springare yrar i nattmössan och MP med Fridolin i folkdräkt.

Magda Gad "Sverige vill ge körkort, bostad och jobb - till och med hjälp att betala skulder - till massmördare som slaktar människor, begår folkmord och spränger små barn:

"Kommunen ska hjälpa till med exempelvis försörjning, boende och sysselsättning.

– Det är en rakt igenom social, ekonomisk och materiell fråga. Du behöver kunna återintegreras på arbetsmarknaden, du behöver kanske ha körkort, skuldsanering och tak över huvudet, säger Christoffer Carlsson, författare av en rapport från Nationella samordnaren mot våldsbejakande extremism, till SR."

Breivik kanske har några skulder som han behöver hjälp med att betala?

Sverige kanske kan ge honom en hjälpande hand?

Här i Irak finns massor med människor som fått sina hus, bilar, id-handlingar, bankkort, bebisar, alla tillhörigheter och så vidare sprängda av IS.

Har inte hört något om att de erbjuds skuldsanering?

Yasmines familj, den lilla treåriga flickan som jag har följt som skrek och grät rakt ut i ett filmklipp jag publicerade, de höll på att brinna inne i sitt hus när IS körde in en bilbomb i det och de enda som har hjälpt familjen är irakiska grannar.

Om Sverige vill ge körkort till denna bombare så beklagar jag - han dödade sig själv i dådet så honom kan ni inte hjälpa".

Inlägget är redigerat av författaren.

Upp till toppen
Kommentera

 

Tjäna mer pengar på dina aktieaffärer

Bli medlem på Aktieguiden gratis på 30 sekunder.

Som medlem på Aktieguiden kan du:

  • Läsa träffsäkra tips och analyser från duktiga traders
  • Ställa frågor till och chatta med aktieproffs
  • Få gratis tillgång till en över miljon inlägg aktiehandel
  • Skapa egna privata forumgrupper

För att få delta i diskussionerna på Aktieguiden krävs att du verifierar ditt mobilnummer. Läs gärna mer om varför verifiering behövs.

 

Redan medlem? Klicka här för att logga in.